Welkom bij de Honden-Vraagbaak

Hoe werkt de site?

Op deze site vind je van alles over honden.
Ik heb het verdeeld in rubrieken. Deze vind je in de menubalk links. Klik op een blauwe button en je krijgt een nieuwe menubalk voor dat onderwerp. Onderin die balk zie je een button met de rubriek waarin je bent. Via die button kom je ook weer terug op de eerste pagina van die rubriek.

Kijk rond en als je opmerkingen of aanvullingen hebt, mail me dan!

Over de inhoud

De informatie op deze site is door mij samengesteld vanuit allerlei bronnen. Ik heb daarbij geprobeerd om de informatie zo juist en objectief mogelijk weer te geven en de informatie zo snel mogelijk naar de actualiteit aan te passen. Fouten heb ik zoveel mogelijk geprobeerd om te voorkˇmen, maar ik sluit niet uit dat hier of daar de informatie niet geheel correct is of engiszins achterhaald. Mocht je een foutje tegenkomen, mail me dan!
De teksten/plaatjes komen van mijzelf, maar ook her en der vandaan. Herken je iets, zie het dan als een compliment. Heb je er problemen mee, mail me dan, dan verwijder ik het.

Wie ben ik?

Mijn naam is Thea van Niekerk. Ik heb Groenendaelers en doe daar reeds vele jaren diverse sporten mee. Ik ben kynologisch instructeur, speurinstructeur en heb tevens de cursussen KK1 en KK2 met goed gevolg afgesloten. Af en toe fok ik een nestje.
Via onderstaande link kom je op mijn persoonlijke homepage:


www.ofdazzlingblack.nl

Laatst gewijzigd op:

Deze pagina is onderdeel van de Hondenvraagbaak